Predsjednik SDP-a Karlovačke županije posjetio Josipdol

Aktualno, Nekategorizirano 11. ožujka 2022

Predsjednik županijske organizacije SDP-a Karlovačke županije Dalibor Domitrović, u pratnji tajnika županijske organizacije Filipa Šehovića, stručne suradnice Viktorije Banić i člana županijskog odbora SDP-a Karlovačke županije Daniela Vukelje, posjetio Josipdol gdje se sastao sa članovima općinskog odbora i predsjednikom općinske organizacije SDP-a Josipdol te Perom Damjanovićem, načelnikom Plaškog i predsjednikom općinske organizacije SDP-a Plaški.

U neformalnom razgovoru upoznao se sa stanjem općinskih organizacija Josipdola i Plaškog. U Plaškom je SDP na vlasti, a u Josipdolu u ovom sazivu općinskog vijeća SDP ima 3 vijećnika, što je dva više u odnosu na prošli saziv kada je imao samo jednog vijećnika.

Predsjednik županijske organizacije Dalibor Domitrović je spomenutim općinskim organizacijama predstavio svoje planove i ciljeve za buduće razdoblje, a nazočni članovi općinskih odbora imali su priliku postavljati mu pitanja vezana za njegov rad.

U nadolazećem razdoblju planiran je i obilazak ostalih općinskih organizacija SDP-a na području Karlovačke županije.