Prekid suradnje s koalicijskim partnerima

Aktualno 18. studenoga 2018

Dok se SDP Ogulin bavi projektima koji će omogućiti gospodarski razvoj grada i razvoj turizma, koji će urediti sustav zbrinjavanja otpada, brigu o djeci predškolskog uzrasta i drugim projektima, dotle su bivši koalicijski “partneri” opstruirali naš rad i brinuli o tome kako će uhljebiti što više svojih glasača.

Iako smo se nadali da će se situacija vremenom popraviti, upravo suprotno, ona se iz dana u dan pogoršavala, a kulminirala je netom prije sjednice na kojoj se trebao izglasati rebalans proračuna za 2018. godinu, s očitim ciljem da se na gradonačelnika izvrši dodatan pritisak kako bi pristao na nove zahtjeve i ucjene. Naravno da nije pristao, jer vlast možemo izgubiti, ali obraz ne.

Rezultat osobnih interesa i megalomanskih apetita naših bivših partnera je raspad koalicije i kriza obnašanja vlasti, a što je o tome rekao gradonačelnik i predsjednik SDPa Ogulin Dalibor Domitrović možete poslušati na poveznici na kojoj je snimak emisije Oči u oči s Radio Ogulina.